händelser

åhhh vi är sämst på att uppdatera, men måste att säga att igår blev väldigt lyckat. gjorde saker under dagen men senare runt 10-11 så gick jag, Hanna, Sam, Ayub och Farre ut för att smälla alla små och det va nog det bästa under hela kvällen.
1. Sam kasta kracking bombs(de gröna runda) på mej och Hanna hela tiden, Hanna blev arg och mula honom.     
2. Ayub försökte rapa hela alfabetet men misslyckades, och sen sjöng han och Sam non tönt låt.
3.vi gick t Farre (som bor på andra sidan lambohov, svene sidan)för att hämta de där långa tänare, typ en meter, men de funka ju såklart inte.
4. vi förstörde en brevlåda vid slesta skolan.
5. fick en liten bit av de gröna på min panna.
6. blev utsälda av Farres osynliga grannar. svär de skrek åt oss att inte smälla och man kunde höra att det kom från ett viss hus men man såg de inte?!
kommer inte på mer, juste! vi kasta en grön bomb på en buss och den landa ni vet i mitten, runda saken som rör sig när  bussen svänger.
och Farre har bilderna och ja har tvingat honom att lägga upp de men han gör det snart. kommer inte på mer just nu. men iallafall sen vi 12 så va det ganska trökigt eftersom alla tändare dog på grund av regnet(!) och sen när alla hade gått in var jag, Hanna, Ayub och Sam kvar och hade typ tre stora kvar och vart tror ni att vi går? joo till dagset som alla hatar(eller iallafall mee) och de har ju ett litet hus, aso de skitungarna leker, så vi la in alla där och smällde. bästa nyåret på länge.

Kommentarer
Postat av: Jossan

Hahaha, verkade som ni hade ett bra nyår. Tummen upp:) hare gött.

2011-01-01 @ 23:09:15
URL: http://Josefinenelen.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0