illuminati

hallå ni vet om man vill ringa polisen i usa? då ringer man ju 911 eller hur? men det ju också då tornen föll. ja tror inte att de bara valde ett datum för att kracha planen, ja tror de har nåt med New world order att göra. ja menar tänk om polisen har nåt med allt att göra. man vet redan att regeringen i usa är med i illuminati inte ens de förnekar det, men det här börjar bli skit läskigt. de här senaste dagarna har ja typ bara sökt på såna saker, sök lite mer om 2Pac också. men ni vet Kaney West? han är ju också emot illumati och hans mamma dog 2007, men gissa varför? pga en plastkirutgi, de skyllde tydligen på att hon hade fått fel medecin, ahhahah ja tror läkare kollar upp det innan en pacient för såna sömnmedel. min lilebror skulle operera sig och han va alergisk mot en av sömnmedelena och läkarna byte helt enkelt. no problemo. bob marley va tydligen ocksp emot det där, han inte kollat upp det så är inte helt hundra på det.

en annan sak ja tänkte på. vi tar bob marley som ett exemel. hans musik blev ju mest känd efter han dog, den är fortfarande känd. och han va emot illumati. tänk om illuminati gör hans musik mer känd nu när han är död för de vet att han inte kommer stoppa något. de vet att deras plan kommer fortsätta, så gör hans musik kändare nu, det är sjukt svårt att förklara, men tänk efter, varför blir en artist musik så känd efter de dött?
det är ju inte så att artisten kommer göra nya låtar eller nåt sånt.

okej kanske inte alla artisters musik, men iallafall de som var emot illumati.

Kanye West

Eminem

Rihanna

Lady Gaga


Det finns tusen till men ja tycker personligen de här är de mest tydligast.
men ni måste tänka på att kanye west och eminem är längre inte med i illuminati socity medans lady gaga och rihanna är färskt kött, de har inte vart i branchen lika länge så de gör i princip allt för att få mer berömelse. ja menar säg nån person som inte önskat att du ville bli kända när de blev stor? och de hade bara oturen att träffa på djävulen.

/DElla

Kommentarer
Postat av: Zamzam

assa jag har inget liv läste allting , men shiit du är verkligen inne i det här du är sjuk !

2011-03-03 @ 22:42:46
URL: http://ffeatleass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0