hejsan!

bloggdesignen fick problem men jag har en FETMA med rolig nyhet! ja har skaffat en ny blogg, ska länka den här och på msn, så länkar den här för första gången, are you ready?!

http://dellacream.blogg.se/



KANSKE?

jag kanske ska börja med SNKIVOM.... hahahha ja palla inte mer efter 9 dagar tror jag det va, men ja skrev ett inlägg om varför ja sluta, de stod att de hade publicerat men nej nej, kom på det nu. så kör ifrån 10 idag

SNKIVOM 10:
jag kan får känslor väldigt lätt för en person, föööööör läääääättt.

/DEllA


fucked up

håller på att vila tills ja ska jobba om ca 2 timmar. aso mitt liv har blivit fucked up dem här senaste dagarna.  Jag och ollon va uppe och skypa till 4 på morgonen i torsdags, ahah till slutat så låg vi bara i sängarna och gjorde precis ingenting. igår(fredags) somna jag kl 18: nånting tills 22 och vakna naturligtvis av att dana sa att ollut ville skypa, hahahha! och blev väckt idag runt 11 av att dana glömde nyckeln hem och han va på träning så han knakca för fullt på fönstret så man drabbades av panik, idiot! aja ska iallfall gå tillbaka och sova nu/Della

njuta

ingen är hheemma just nu! dana är på hemspråk och mamma jobbar, så har Eminem på högsta volym och chillaxar.på tal om hemspråk,ska börja igen, gick i 6an eller 7an, men sluta för palla inte, men ja fick reda på att de som har hemspråk kan få bättre betyg, så tvingar mej själv att gå, och fick ett FET häfte bara för att ja ska komma ihåg allt, redan tröt på det, plus det är på fredagar precis kl 14, och sen en är lektionen en timme-.-, överlever jaooo.

mysigt


/Della


ollutt

hahah ja och oliver bestämde oss för att dygna, kanske inte så smart ide med tanke på att vi har skoldag imorn... men ingen dör, plus, vi försöker iallfall göra läxor. har även kanske skrivit 10 ord på min uppsats? kom nyss på att vi har träslöjd imorn, kommer säkert såga av nåt finger men som sagt ingen dör, eller hur? hahah oliver håller på med vem vet? så får sitta själv, det är därför ja bloggar jaoo!

men måste säga att Oliver verkligen är världens bästigaste vän. jag berättar nästan, i princip allt för honom, han lyssnar alltid, och har alltid bästa svaren, inte alls k, nej nej hahahha <3. jag älskar verkligen killen och kommer alltid görat, inget kommer ändra det, helt hundra på det. hahahha hans humor kan va lite torr men ändå priceless.

/DElla

blogg.se= gå och ta på dej

hahha jäfla blogg.se, problem hela dagen. skulle ha bloggat för länge sedaan, har lite brottom just nu, ska kolla på bio med Amira och Hanna på halv 7, min låsasfru :D så har ltie bråttom just nu. suttit i sajp idag med oliver igen, 2 timmar och 17 minuter noww. och ville igen skriva om illuminati igen. fick lite mer information igår. det va nämligen så att satan lyde inte Gud och därför blev han utslängd av Gud och hamnade under jorden. och det fanns vissa människor som tyckte att Satan inte gjort nåt fel och att han han var deras Gud. så det är därför det finns satanister(?). om ni lyssnar på Chris Brown- Fallen Angel och låsas som att she är satan, så när han sjunger she så är det Satan så märker ni att han avgrundar Djävulen.



VADÅ JA AVGRUNDAR SATAN? :S

/DEllA


skajp

har skaipat med bästaste oliver i exakt 7 timmar och 4 min.

RSS 2.0